De film van je leven!

Nog zo veel te vertellen en zo weinig tijd. Ziekte en overlijden komen altijd ongelegen, te vroeg, en vaak te snel. Wanneer de gesprekken stoppen, wordt alles geschiedenis. Mooie verhalen komen niet meer en onvertelde woorden worden vragen of geheimen.


Levensverhalen maken het mogelijk je kinderen, kleinkinderen en allen die je dierbaar zijn een herinnering aan jouw leven mee te geven voor later. Beelden van je leven laten hen beleven wat je altijd nog hebt willen zeggen of laten zien: 'Hier kom ik vandaan, dit was mijn wereld, dit was mijn leven'.


Ik leg je bijzondere momenten vast tijdens een interview, jij neemt me mee in je herinneringen met je fotoboeken en memorabilia en we gaan samen op reis naar je favoriete plekken van vroeger. Samen regisseren we je levensverhaal; jij deelt je herinnering met je naasten, hoe en wanneer jij dat wilt.

Maar alles begint met een plan. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de aanpak. De kosten zijn voornamelijk afhankelijk van de gekozen opzet, niet van de lengte van de video. De basisprijs is €600.

Informatie